söndag 14 april 2013

Vårmässa

Vårmässa ja, det var ju verkligen en upplevelse.
Det ordnades i mässcentrumet i Helsingfors den 11-14.4 och innehöll allt från trädgård, inredning, renovering och ja, allt som våren för med sig... Vet inte hur det har varit de andra dagarna men iallafall igår, på lördagen, var det massor med besökare där, eller vi kan säga för mycket. Massor med saker blev troligen o sett för man kom inte ordentligt fram, och då man kom fram så kom det genast någon annan och trängde sig på.
Där som blommarna och de olika lökarna var kändes det lite bättre.

Men hur som helst. Var iallafall mest fascinerad över trädgård och blomster sidan :) Skulle säkert ha kommit hem med flera påsar ifall jag bara skulle ha en trädgård att sätta allt i.


En fin ide, med tulpaner nu på våren. Mitt i där till höger gick en gång med vita stenar. tycker det har blivit allt mer populärt med vita stenar nu.

Ja, det här har ju ingenting med saken att göra men den var lite skojlig. Nästan så att den fastande med till min samling :)

Av vinflaskor kan man laga fina ljusstakar. Mamma brukar laga likadanna, men fick nu en ny ide med fönster och steg.

På inrednings sidan var jag kanske mest intresserad av detta soffbord. Enkelt att laga själv av två trätrallar som man kan måla i önskad färg, men skulle nog själv ännu laga en glas skiva utanpå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar